Tuesday, 12 August 2014

Gambar-gambar Ahmad Kat HKL

Baru nak letak gambar. Tapi sebenarnya tak banyak amik gambar pun. Lagi-lagi lepas operation tu.. Mula-mula ada la dedi Ahmad snap gambar dia yang masa tengah menderita darah-darah tu. Tapi lepas tu dia padam. Tak simpan pun. Mummy lagi la takde amik gambar time darah-darah tu. Entahlah. Rasanya biarlah takde dalam simpanan gambar yang macam tu. Cukuplah dalam ingatan je. Hihi.. Ngade sangat kan?

Oklah.. jom layan je gambar mana yang ada ok.

baru admit wad.. boleh makan macam biasa. masa ni rasa nak nangis sebab Ahmad lapar tapi diorang tak provide lunch dah. nak keluar gi beli makanan jauh la pulak. dedinya balik rumah terus masa tu. nasib baik ada nurse baik hati bagi roti..

selfie ibu dan anak. hee..

tak tau sape yang sakit ni. tu anaknya nampak kaki je pakai seluar merah. haha

kat wad Ahmad main dengan kakak. ni time before operation memang riuh la wad dengan suara budak-budak ni. lepas operate masing-masing terlantar. hahaha. kakak tu operate lutut..

tengok dia gosok gigi before tido malam. style nak orang kaya je.. hehe.. ini malam yang dia kena puasa tu.. esok nak operate

menunggu masa nak masuk bilik bedah. dia dah lembik tak boleh makan dan minum. tido je la baru dia diam..

on the way ke bilik bedah. mummy dah sebak-sebak time ni. lepas tu dah takde mood nak amik gambar..


pic dari henpon dedi. Alhamdulillah.. dah habis operation. masa ni kat recovery bay. Ahmad asyik mengerang je la.. sedar dari kesan bius terus sebut nama mummy. so mummy masuk temankan dia, ganti dedi yang dah kesejukan..


lepas operate dan dah tanggal benang kat lidah. masa ni dia demam sikit. apa-apa pun alhamdulillah semuanya dah berakhir :)


No comments:

Post a Comment